27 September 2009

JAMUAN HARI RAYA AHLI PARLIMEN BUKIT GANTANG !!Pagi tadi saya menghadiri jamuan hari raya anjuran Ahli Parlimen Bukit Gantang YB Hj Mohd Nizar Jamaluddin. Turut hadir YB Hj Zainuddin bekas Exco Kerajaan Negeri Perak yang juga ADUN Padang Rengas, YB Kuala Sepetang ,YB Husin Din ADUN Selinsing dan Ketua bahagian Keadilan Bukit Gantang.
Dalam ucapan YB Nizar beliau menegaskan bahawa Kerajaan Haram yang ada sekarang banyak membuat pembaziran dari wang Rakyat termasuk menggunakan wang Rakyat untuk meletakkan gambar Zambry di seluruh Negeri Perak bagi meraih simpati dan sokongan rakyat.
Beliau menegaskan juga bahawa Ganesan tidak layak memanggil sidang DUN memandangkan status beliau adalah tidak sah sebagai speaker.
Isu memijak kepala lembu juga disentuh oleh YB Nizar dengan menyifatkan mereka yang terlibat segaja menimbulkan suasana yang tidak selesa di kalangan masyarakat dan merasa kesal dengan sikap Polis yang tidak mengambil tindakan sewaktu demontrasi itu berjalan.
Beliau mengucapkan selamat Hari raya dan mengharapkan agar Pakatan Rakyat akan terus kukuh untuk menjatuhkan BN pada Pilihanraya akan datang.

Tiada ulasan:

Catat Komen