12 April 2010

Koleksi artikel wajib baca bab Umno = ZionisHari ini terbaca Malaysiakini kenyataan DSAI 'bongkar' kaitan PDRM dengan Zionis, sila klik sini untuk baca lanjut.

Kenyataan ini mendokong pendedahan cheGuBard mengenai perselingkuhan mungkar Umno dan Zionis dalam PDRM. Sila klik sini untuk baca artikel pendedahan cheGuBard.

Kaitan Regim Bn ini dengan Zionis telah semakin terang. Bermula dari tembakan tepat men genai One Malaysia = One Israel oleh DSAI tetapi cheGuBard sudah tulis ini lama dahulu. Sila klik sini untuk baca.

Bulan Julai 2009 cheGuBard telah menulis mengenai bagaimana Najib membayar RM 20 juta sekurang -kurangnya kepada agensi pro fahaman zionis untuk imej baik. Sila klik untuk baca.

Perjumpaan Zahid dengan Menteri Israel yang banyak meragut nyawa umat Islam telah mengiktiraf negara Israel. sila klik sini untuk baca.

Dibanyak negara Zionis mengeluarkan wang untuk memasuki negara tersebut tetapi berlainan dengan negara Malaysia. Adik Ipar Rosmah membayar kira - kira RM250 juta kepada agensi prozionis untuk terus bunuh nyawa anak Palestin. Sila klik sini.

Sebenarnya kewujudan Malaysia yang ketika semua parti diharamkan kecuali Umno dan kuncu oleh penjajah sebelum menyerahkan merdeka kepada Umno sebagai pewaris penjajah amat rapat dengan zionis. Sejarah Umno Bn dan negara ini cukup rapat dengan Zionis cuba baca sini dengan klik. 

Kerana itu sehingga kini Malaysia takut untuk mengiktiraf perjuangan tulen pembebasan Palestin seperti Hamas. Sila klik sini.

Sebaliknya sila klik sini untuk membaca poengiktirafan orang yang sering dikaitkan sebagai agen Amerika kepada Hamas.

Semuanya perlu sedar kepura - puraan regim ini. Israel di dakap tetapi bersandiwara di depan. Sila baca sandiwara demonstrasi budak tangan patah di depan KLCC dengan klik sini.

Tiada ulasan:

Catat Komen